Çikolatalı Cheesecake Cups

Ürün Önerileri: Masterpieces Bitter Ganaj Dolgulu Kalp ÇikolataMasterpieces Dark Chocolate Heart Ganache Tablet 86 gr.

Malzeme Listesi


Keki için,


- 1 Kilo Zencefilli Kurabiye

- 1/3 Su Bardağı Esmer Şeker

- 2 Yemek Kaşığı Kakao Tozu

- 1/2 Su Bardağı + 2 Yemek Kaşığı Tuzsuz Eritilmiş Tereyağı


İç Dolgusu için,


- 700 Gram Oda Sıcaklığında Krem Peynir Ya Da Labne Peyniri

- 1 Su Bardağı Ağır Krema

- 1/4 Fincan Pekmez

- 3 Çay Kaşığı Vanilya Özü

- 5 Yemek Kaşığı Kakao Tozu

- 2,5 Su Bardağı Pudra Şekeri

- 4 Çay Kaşığı Tarçın

- 1 Çay Kaşığı Hindistan Cevizi

- 1/4 Çay Kaşığı Kaya Tuzu

- 2 Paket Godiva Masterpieces Nane Aromalı Bitter Çikolata ya da Godiva Masterpieces Assorted Chocolates (doğranmış)

 


Üst Kreması İçin,


- 3/4 Su Bardağı Ağır Soğuk Krema

- 2 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri

- 1/2 Çay Kaşığı Vanilya Özü

- 1 Paket Godiva Masterpieces Nane Aromalı Bitter Çikolata ya da Godiva Masterpieces Assorted Chocolates (doğranmış)

- Üzerine Serpmek İçin Tarçın


Hazırlanışı


  1. Hamuru için: Zencefilli kurabiyeyi, esmer şekeri, kakao tozunu ve tuzu bir mutfak robotuna ekleyin ve ince kırıntılar halinde çekin. Eritilmiş tereyağını da ekleyin ve 1 dakika boyunca kırıntılar ıslanana kadar çekmeye devam edin ve karışımı kenara koyun.
  2. İç Dolgusu için: Büyük bir kapta krem ​​peyniri orta-düşük hızda mikser ile yumuşayana kadar 2 dakika çırpın. Ağır kremayı, pekmezi ve vanilyayı da ekleyin ve pürüzsüz olana kadar kadar 30 saniye boyunca karıştırın.
  3. Kakao tozunun pudra şekerini yavaş yavaş 3 adımda karışıma ekleyin, her ekleme arasında karışana kadar karıştırın.
  4. Tarçın, hindistan cevizi ve tuzu da ekleyin. Pürüzsüz olana kadar 30 saniye çırpın.
  5. Bir spatula yardımıyla doğranmış Godiva Masterpieces Nane Aromalı Bitter Çikolataları ya da Godiva Masterpieces Assorted Chocolates da içine katın ve karıştırın.
  6. Kavanozlama İşlemi: Hamur karışımından 2,5-3 yemek kaşığı her bir kavanozun dibine sıkıştırarak koyun. Üzerine hazırladığınız iç dolgulan 3 cm olacak şekilde yerleştirin. Bu işlemi kavanozu doldurana kadar devam edin.
  7. Doldurulan kavanozlarınızı 45-60 dakika veya dolgu ve kabuk katılaşana kadar buzdolabında dondurun.
  8. Üst Kreması için: Orta boy bir kapta krema, pudra şekeri ve vanilyayı birleştirin. 3 dakika orta-yüksek hızda mikser ile çırpın. Kullanıma hazır olana kadar soğutun.
  9. Kavanozları dondurucudan çıkarın ve bir parça çırpılmış krema üzerine 2 bütün Godiva Masterpieces Nane Aromalı Bitter Çikolata ya da Godiva Masterpieces Assorted Chocolates koyun ve bir tutam tarçınla süsleyin.
  10. Kavanozları buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.

BİRLİKTE SATIN AL