Çikolataya Batırılmış Armut

Ürün Önerileri: %72 Bitter Tablet Çikolata, 90 gr.Truffles Signature, 8 Adet TrüfLady Sütlü Çikolatalı Bisküvi, 12 Adet

Hazırladığınız armutları hediye edecekseniz jelatine sarın ve etkileyici gözükmesi için bir fiyonk ile bağlayın. Ayrıca davet masanız için de harika gözükecekler!



Malzeme Listesi


- 100 G Godiva %72 Bitter Tablet Çikolata, Doğranmış

- 6 Adet Godiva Bitter Çikolatalı Trüf

- 4 Adet Lady Godiva Sütlü Çikolatalı Bisküvi İri Kıyılmış

- 1/3 Su Bardağı İnce Kıyılmış Kavrulmuş Antep Fıstığı

- 8 Küçük Forelle Armut, Yıkanmış ve İyice Kurutulmuş

 


Hazırlanışı


  1. Fırın tepsisini yağlı kâğıt serin ve bir kenara koyun. Sıcak (kaynar olmayan) su dolu bir tencerenin üzerine oturtulmuş ısıya dayanıklı bir kapta, doğranmış çikolatayı trüflerle birlikte ara sıra karıştırıp pürüzsüz hale gelinceye kadar benmari usulü eritin ve sıcak tutun.
  2. Küçük bir kapta doğranmış kurabiyeleri antep fıstığı ile birleştirin ve bir kenara koyun.
  3. Armutu sapından tutarak alt tarafını çikolataya batırın. Fazla çikolatanın kâseye geri damlamasına izin verin.
  4. Çikolata kaplı alanı bisküvi-fıstık karışımıyla eşit şekilde kaplayın ve armutları hazırlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Yaklaşık 1 saat veya çikolata sertleşene kadar soğutun.

BİRLİKTE SATIN AL