GODIVA GANAJLI SICAK ÇİKOLATA

Servings
20
Prep time
00:15
Cook time
00:30

 

Godiva Ganajlı Sıcak Çikolata

Malzeme Listesi

- 6 Su Bardağı Tam Yağlı Süt

- Yarım Su Bardağı Çırpılmış Yoğun Krema

- 170 Gram İnce Doğranmışgodiva Mini Bar Sticks (İstediğiniz Çeşidi İle)

 

 

Hazırlanışı

  1. Tarife önce ganajı hazırlayarak başlayın, yoğun kremayı orta boy bir tencereye dökün. Düşük ila orta-düşük ısıda, krema kaynamaya başlayınca kadar ısıtın.
  2. Üzerine sıcakken hemen dilediğiniz Godiva Mini Bar Stick’leri ekleyin. Çikolata tamamen eriyene ve homojen hale gelene kadar yavaşça karıştırın.
  3. Hazırladığınız ganajı küçük bir kâseye dökün ve sertleşene kadar soğutun.
  4. Ardından 6 su bardağı sütü büyük bir tencereye dökün. Düşük ila orta-düşük ısıda sütü kaynayana kadar ısıtın. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve ısıya dayanıklı 6 bardağa paylaştırın.
  5. Hazırladığınız ganajı da 1 ila 2 yemek kaşığı olacak şekilde sütü eklediğiniz bardaklara koyun, homojen olana kadar karıştırın ve hemen servis yapın. 

(Not: Kalan ganajınız varsa, sıkıca kapatılıp iki güne kadar buzdolabında saklayabilirsiniz.)

 

BİRLİKTE SATIN AL