GODIVA Belçika Pots de Créme

Ürün Önerileri: Mini Bars %72 Bitter, 8 Adet StickFındık Kreması Aromalı Öğütülmüş Kahve

 

Malzeme Listesi


- 1 Paket Godiva Bitter Mini Bar Sticks (4 bar kullanılacak)

- 2 Yemek Kaşığı Godiva Fındık Kreması Aromalı Öğütülmüş Kahve

- 1/8 Çay Kaşığı Tuz (1. adım için)

- 1 + 1/3 Bardak Tam Yağlı Süt

- 2 Yumurta (oda sıcaklığında, çırpılmış)

- 2 Su Bardağı Ağır Krem Şanti

- 1/4 Su Bardağı Pudra Şekeri

- 1/8 Çay Kaşığı Tuz (5. adım için)

 


Hazırlanışı


  1. Godiva Bitter Mini Bar Sticks’i, öğütülmüş kahveyi, şekeri ve tuzu bir karıştırıcıda birleştirin.
  2. Sütü orta-yüksek ateşte 2- 3 dakika ısıtın. Kaynamaya yakın ateşten alın ve çikolata-kahve-şeker karışımı ile karıştırın.
  3. Karışımı pürüzsüz olana kadar çırpın ve çırparken çırpılmış yumurtaları yavaşça karıştırıcıya ekleyin. Tamamen pürüzsüz olana kadar karıştırmaya devam edin.
  4. Çikolata karışımını sekiz küçük kâseye paylaştırın, üzerini örterek sertleşene kadar buzdolabında dinlendirin (en az 4 saat).
  5. Ağır kremayı, şekeri ve tuzu, mikser yardımı ile orta yükseklikte çırpın. Çırpılmış kremayı buzdolabında dinlendiren lezzetli kaselerin üzerine koyun ve Pots de Crème’i servis yapın.
  6. İsteğe bağlı: Ekstra güzel hale getirmek için yenilebilir çiçeklerle süsleyin.

BİRLİKTE SATIN AL